Wie zijn wij?

Van Dijk-Dunning Schilderwerken & Isolatie is een modern schildersbedrijf. Henk van Dijk zelf is een schilder pur sang. Een vakman die in 1974, direct van school als huisschilder is begonnen. Vervolgens jarenlang in diverse functies allerlei soorten schilderwerk heeft verricht. Van het glas zetten en de metaalconservering terug bij het vak van huisschilder. In 1997 een eigen bedrijf gestart, om deze jarenlange ervaring en kennis goed tot zijn recht te laten komen. Tot het klantenbestand behoren inmiddels vele particulieren, aannemers, Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties
Henk heeft als allround schilder al meer dan 35 jaar ervaring in advies en uitvoering. Daarmee staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

 

Schilderen is een vak. Daarom werken wij alleen met gediplomeerde schilders met passie voor hun werk. Met een groot deel van onze klanten hebben we dan ook al een lange relatie. Iets waar we oprecht trots op zijn.

 

Buiten de schilderwerkzaamheden is ons schildersbedrijf ook gespecialiseerd in andere bijkomstige werkzaamheden zoals:

  • Glaswerk
  • Behangwerk/glasweefsel
  • Kitwerk
  • Ontschimmelen en schimmelwerende behandeling
  • Houtrot reparaties


Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor overige werkzaamheden. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal onderaannemers die u hiermee van dienst kunnen zijn.

Wij zijn lid van onderhoudNL. We zijn een erkend leerbedrijf en onze schilders zijn in het bezit van het VCA-certificaat.

 

AF erkendFosagVCA